K2 PTFE Dry suvi podmazivač sprej 400ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

640,00 din.
K2W120
Na stanju
+

Podmazuje i štiti elemente koji se mogu oštetiti kontaktom sa prašinom, prahom, prljavštinom, uljima i mastima. Ne sadrži silikon i pruža nevidljivi zaštitni sloj bez ikakvih taloga. Štiti od korozije, vlage, benzina, ulja, lužine i kisele sredine. Može se koristiti na elementima od metala, plastike, keramike, drveta i dr.

Pakovanje: sprej 400 ml.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.