K2 Dry Chain Lube Road za podmazivanje lanaca sprej 400ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

550,00 din.
K2069
Na stanju
+

K2 Dry Chain Lube Road -  Suvo mazivo za lance za motocikle. Ima odlična podmazujuća i prodiruća svojstva. Pogodno za upotrebu u lancima o-prstena, x-prstena i z-prstena. Štiti od korozije i abrazije, smanjujući habanje lančanika. U vreme nanošenja, mazivo je tečno i na taj način prodire u sve praznine.

Posle nekog vremena postiže vrlo visoku adheziju. Suva maziva za lance se ne raspršuju tokom upotrebe, stoga ne prljaju felne i druge elemente motocikla.

Uputstvo: Promućkajte pre upotrebe. Nanesite ravnomerno na unutrašnjost čitavog lanca. Sačekajte oko 30 minuta pre sledeće vožnje. U zavisnosti od uslova, preporučujemo podmazivanje lanca motocikla na svakih 400 - 500 km.

Sadržaj: sprej 400ml.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.