Mr&Mrs osveživač vazduha karta CESARE Citrus & Musk

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

290,00 din.
MR291235
Na stanju
+

Mr&Mrs luksuzna dizajnerska karta - osveživač vazduha CESARE. 

Luksuzni miris za auto CESARE osvežavajuća karta - Citrus & Musk. Dizajnerski mirisni dodatak vašem automobilu, dizajnirao Luca Trazzi.
Bez obzira da li ste je okačili da osveži vašu garderobu ili vaše vozilo, ovaj dizajnerski dodatak će dodati stil i eleganciju, pružajući istovremeno efikasan i prijatan miris. Karte Cesare izrađene su u Italiji od EVA materijala, a njihov sastav je bez alkohola. Citrus & Musk je kombinacija bergamota, limuna, cimeta i vanile. Miris traje otprilike 30 dana.

Miris: Citrus & Musk

Mr&Mrs kataloški broj: 291235 - Pink

Proizvođač: Mr&Mrs Fragrance Italija

Zemlja porekla: Italija

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.