K2 Deocar osveživač vazduha 100ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

260,00 din.
Postavite pitanje
K2101
Na stanju
+

K2 DEOCAR je profesionalni auto osveživač sa izuzetno jakim mirisom, zahvaljujući jakom koncentratu parfema u svom sastavu. Hipoalergijski ne sadrži alergente i preporučuje se za one koji pate od alergija. Može se dozirati više od 100 puta, što snižava cenu korišćenja. Specijalna izvedba omogućava da se DEOCAR koristi i u položaju kada je dozer dole, naopačke. Može se koristiti u autu, kući, kancelariji, hotelu, toaletu… Idealan za perionice nakon pranja tapacira.

Miris: Fresh (Fahren)

Pakovanje: pumpica 100ml.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.