K2 Steel Bond tečni metal dvokomponentni lepak 25g

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

860,00 din.
Postavite pitanje
K2925
Na stanju
+

K2 Steel Bond je dvokomponentni lepak za industrijsku čvrstoću. Idealan za pričvršćivanje svih metala kao i na mnoge druge površine. Nakon što se osuši, veza se može mašinski bušiti, odvijati i brusiti. Počinje da se vezuje nakon 5 minuta, a nakon 6 sati pričvršćeni predmet može da se pomera. Puna snaga nakon 24 sata. Na temperaturama ispod 10 ° C vreme stvrdnjavanja će biti duže.

Pakovanje: 25 g.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.