Elring Dirko HT hermetik crveni silikon 70ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

660,00 din.
Postavite pitanje
EG705707
Na stanju
+

Elring Dirko HT crveni je visoko temperaturna zaptivna silikonska smesa, posle reakcije sa vlagom iz vazduha postaje trajno otporna. Temperaturni opseg primene:-60°C do +280°C (kratkotrajno do 315°C). Maksimalni zaptivni zazor 2mm. Ne provodi struju. Otporan na ulja, masti, rashladne tečnosti, hladnu i vruću vodu, slanu vodu, UV zračenje, deterdžente, slabe kiseline i baze i slično. Područja primene: poklopac ventila, posuda za ulje, kućište diferencijala, manuelni menjač, automatski menjač, pumpa za vodu, pumpa za ulje, kućište termostata, prirubnice, farovi, zadnja svetla i drugo. Boja: crna. Pakovanje: tuba 70ml.

Kataloški broj: Elring 705.707

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.