K2 visokotemperaturna boja za kočione čeljusti sprej 400ml - crna

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

930,00 din.
K2L346CA
Na stanju
+

Visokotemperaturna boja za kočiona klešta formulisana sa visokokvalitetnim smolama. Izdržljiv, zaštitni sjajni premaz, otporan na kočionu prašinu, hemikalije, so, gorivo i oštre vremenske uslove. Deluje protiv rđe. Omogućava postizanje sportskog efekta.

Uputstvo:
1. Koristite za farbanje čeljusti sa ili bez rastavljanja.
2. Očistite površinu brusnim papirom od 240-360 pre farbanja.
3. Odmastiti površinu.
4. U slučaju farbanja bez rastavljanja potpuno maskirajte sve okolne delove.
5. Protresite konzervu 2 minuta pre upotrebe.
6. Naneti 2-3 sloja sa udaljenosti od 20-30 cm, sa 10 min. intervalima. Ne dozvolite da proizvod obloži elemente trenja, kablove i pokretne delove kočnice.

Boja: CRNA

K2 kataloški broj: L346CA

Pakovanje: sprej 400ml.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.