Sonax Aditiv za ispiranje unutrašnjosti motora 500ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

730,00 din.
Postavite pitanje
SX511200
Na stanju
+

Omogućuje optimalan rad motora. Potpuno odstranjuje talog od nečistoće i pospešuje podmazivanje. Rastvara oksidisano ulje. Smanjuje potrošnju ulja. Obezbeđuje bolju kompresiju motora. Omogućuje potpuno ispuštanje iskorišćenog ulja. Kada je motor zagrejan, dodajte sredstvo u staro ulje pre zamene. Ostavite motor da radi u praznom hodu još 15 minuta. Ispustite staro ulje dok je motor još zagrejan. Promenite ulje i filter za ulje. Sadržaj boce dovoljan je za 5 litara ulja. Koristiti prilikom svake zamene ulja.

Sonax kataloški broj: 511200

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.