Motul Automatic Transmission Clean 300ml čistač automatskog menjača

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.550,00 din.
MOT108127
Na stanju
+

MOTUL AUTOMATIC TRANSMISSION CLEAN je sredstvo za čišćenje automatskog menjača pre ispuštanja ulja, dizajnirano za upotrebu u svim tipovima automatskih menjača, konvencionalnim sa pretvaračima obrtnog momenta (AT), menjačima sa dvostrukom kvačilom (DCT) ili neprekidno promenljivim prenosom (CVT) u pripremi za promenu ulja. MOTUL AUTOMATIC TRANSMISSION CLEAN efikasno čisti naslage, mulj i lak koji se pojavljuju na komponentama automatskog menjača. Uklonjene mikročestice se zatim odstranjuju tokom procesa ispuštanja ulja, ostavljajući menjač temeljito čistim. MOTUL AUTOMATIC TRANSMISSION CLEAN pruža savršeno podmazivanje tokom procesa čišćenja.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 108127

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Francuska

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.