Motul aditiv za hidropodizače 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.070,00 din.
MOT108120
Na stanju
+

MOTUL HYDRAULIC LIFTER CARE je dizajniran da se koristi u svim tipovima benzinskih i dizel motora, atmosferskih ili turbopunjača, sa ili bez katalizatora, koji koriste sve vrste goriva, i opremljeni su hidrauličnim podizačima.
Zasnovan na paketu efikasnih aditiva visokih performansi, MOTUL HYDRAULIC LIFTER CARE efikasno poboljšava svojstva visokog pritiska, kao i zaštitu od habanja motornih ulja i eliminiše zveckanje podmazivanjem hidrauličnih podizača ventila i obezbeđuje efikasan, tih rad i optimalno funkcionisanje hidrauličnih podizača.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 108120

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.