K2 Smoke eliminator aditiv za ulje protiv dimljenja na auspuhu 355ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

450,00 din.
K2555
Na stanju
+

K2 SMOKE ELIMINATOR je visoko koncentrovan, posebno dizajniran rastvor rastvorljiv u ulju za smanjenje izduvnog dima i sagorevanja ulja. Poboljšava kompresiju i performanse motora, smanjuje buku motora. Osigurava jak zaštitni uljni film - kada se doda mineralnom ulju, obogaćuje njegova svojstva i čini ih sličnim karakteristikama sintetičkog ulja. Za upotrebu u svim tipovima motora, istrošenih i novih, benzinaca, TNG-a i dizela. Može se mešati sa svim vrstama mineralnih i sintetičkih ulja. Takođe se može dodati u ulja za zupčanike klase GL-5 radi utišavanja i zaptivanja menjača. Naročito se preporučuje za motore koji rade u uslovima velikog opterećenja (brdska vožnja, visoke temperature, vožnja velikom brzinom na autoputevima, gradski saobraćaj). Ne sadrži štetni PTFE.

Sadržaj: 355ml.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.