Sonax aditiv zamena za olovo 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

590,00 din.
Postavite pitanje
SX512141
Rasprodato

Sonax Blei Ersatz sprečava oštećenje motora, zamenjuje olovnu zaštitu u bezolovnom benzinu. Sprečava gubitak snage. Štiti sedišta ventila. Održava optimalnu kompresiju.

SONAX Aditiv - Zamena za olovo. Vlasnici automobila koji nemaju motore konstruisane za korišćenje bezolovnog benzina nalaze se u nezavidnoj situaciji, jer se korišćenjem bezolovnog benzina delovi motora izlažu velikom riziku od ozbiljnih oštećenja. Bezolovno gorivo tokom sagorevanja utiče na povećano habanje sedišta izduvnih ventila, što vremenom može da dovede do totalne havarije motora. Ovaj aditiv omogućava motorima da ispravno rade pri korištenju bezolovnog benzina, bez obzira što su konstruisani da rade isključivo sa motornim benzinom sa visokim sadržajem olova. Pakovanje ovog aditiva dolazi u ambalaži od 250 ml što je dovoljno za 250 L goriva. Kada se preporučena maloprodajna cena ovog proizvoda podeli sa količinom benzina sa kojom može da se meša, dolazimo do povećanja cene goriva od oko 1,96 dinara po litri, što je zanemarljivo povećanje kada se ima u vidu kakva se šteta izbegava redovnim korišćenjem ovog aditiva. REDOVNOM UPOTREBOM SE POSTIŽE - sprečavanje gubitka snage motora - podmazivanje i zaštita od habanja sedišta ventila - sprečavanje oštećenja motora - održavanje optimalne kompresije motora. UPUTSTVO ZA UPOTREBU - dodati u rezervoar nakon punjenja rezervoara benzinom. Odnos mešanje je 1:1000 - jedna mera dozera na vrhu flaše (25 ml) dovoljna je za 25 litara bezolovnog benzina - ne koristiti u motorima koji zahtevaju isključivo bezolovni benzin (noviji motori).

Sonax kataloški broj: 512141

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.