Motul GDI Clean aditv za čišćenje benzinskih GDI sistema goriva 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.970,00 din.
MOT109995
Na stanju
+

MOTUL GDI CLEAN je dizajniran da se koristi u svim benzinskim motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva visokog pritiska, sa turbo punjenjem ili prirodnim usisavanjem, sa katalitičkim konvertorom, sa ili bez GPF-a (benzinski filter za čestice) i koji koriste sve vrste benzina.
Namenski čistač usisnih ventila i mlaznica za gorivo pod visokim pritiskom, posebno ugrađen na GDI motore, MOTUL GDI CLEAN obezbeđuje savršeno podmazivanje tokom procesa čišćenja i sprečava taloženje uklonjenih mikročestica.
Specijalno razvijen da eliminiše naslage i lakove na usisnim i izduvnim ventilima, mlaznicama injektora, krunama i prstenovima klipova, i celom sistemu ubrizgavanja goriva GDI motora bez demontaže.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 109995 

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.