Motul aditv za benzin za čišćenje dizni i usisnih ventila 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.890,00 din.
MOT108123
Na stanju
+

Namenski čistač usisnih ventila i injektora posebno razvijen za uklanjanje naslaga i lakova na usisnim ventilima i mlaznicama injektora. Uklanja kontaminacije u celom sistemu za ubrizgavanje benzina izazvane uslovima rada i obezbeđuje efikasno čišćenje ventila, mlaznica injektora i usisne grane bez rastavljanja.

Sadržaj: 300ml.

Motul kataloški broj: 108123

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.