Liqui Moly Motorbike 2T Bike aditiv za dvotaktne motore 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.020,00 din.
Postavite pitanje
LM1582
Na stanju
+

Rastvara talog u usisnim i izduvnim kanalima i u karburatoru. Štiti sistem goriva od korozije. Doprinosi smanjenju zagađenja okoline i smanjuje potrošnju goriva. Čistiji motor takođe znači i povećanu snagu motora. Kompatibilan sa katalizatorima. Pogodan za korišćenje u svim vrstama 2-taktnih motora sa mešanim ili odvojenim podmazivanjem. 5 ml je dovoljno za 1 litar goriva.

Pakovanje: 250ml.

Kataloški broj: Liqui Moly 1582

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.