Liqui Moly Diesel Systempflege 250ml aditiv za dizel gorivo za common rail motore

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

800,00 din.
LM20808
Na stanju
+

Za sve dizel motore sa i bez filtera za čestice dizela - posebno pogodno za preventivnu upotrebu za common rail i pump-jet tehnologiju. Testirano za turbopunjače. Za dodavanje direktno u rezervoar za gorivo. Sadržaj limenke dovoljan je za  do 75 litara goriva. Efekat traje do 2.000 km.
Održava i štiti čitav sistem goriva od habanja, naslaga i korozije. Poboljšava rad motora i sprečava smanjenje performansi. Povećava mazivost dizel goriva. Čistim motorima treba manje goriva i smanjuju emisije.
Učinkovitost paljenja se povećava, a dejstvo podmazivanja i performanse podmazivanja poboljšavaju se samo kontinuiranim dodavanjem proizvoda u dizel gorivo sa niskim sadržajem sumpora. Jedna limenka proizvoda od 250 ml dovoljna je za 75 litara goriva. Doziranje 1: 300. Da biste održali brizgaljke čistima i radi zaštite od korozije, dodajte sadržaj u rezervoar za dizel gorivo putničkog vozila na svakih 2.000 km. Pri razgradnji i konzerviranju motora dodajte dizel gorivu sadržaj po stopi od 1%. Sledite uputstva za očuvanje. Može se mešati sa gorivom u bilo kom trenutku jer se mešanje odvija automatski.

Pakovanje: 250ml.

Kataloški broj: Liqui Moly 5139 / 20808

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.