Liqui Moly Benzin-stabilisator aditiv za benzin 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

970,00 din.
Postavite pitanje
LM5107
Na stanju
+

Kombinacija agenata za zaštitu od korozije, taloženja kao i starenja goriva. Pridonosi lakšem zimovanju kosilica, motornih testera, motocikala i svih drugih 2-taktnih i 4-taktnih benzinskih motora. Upotreba: Skladištenje i zimovanje kosilica i druge motorne opreme.25 ml (dodatih specijalnim dozerom) su dovoljni da sačuvaju 5 litara goriva. Pre ostavljanja u ostavu, dodajte adkevatnu količinu aditiva u rezervoar i ostavite motor da radi oko 10 minuta.

Sadržaj: 250ml.

Kataloški broj: Liqui Moly 5107

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.