Autobrill For Diesel aditiv za dizel 250ml.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

120,00 din.
Postavite pitanje
AU240
Na stanju
+

VAŽNO! AMBALAŽA I/ILI NALEPNICA JE OŠTEĆENA (UDAREN LIM I SLIČNO) ILI PRLJAVA. AMBALAŽA NE CURI, SADRŽAJ NIJE KONTAMINIRAN I NIJE OTVARANA, SVAKA BOCA IMA PLASTIČNU PLOMBU!

LEBO FOR DIESEL ADITIV ZA DIZEL poboljšava sagorevanje, sprečava začepljenje filtera, olakšava start na niskim temperaturama, podmazuje gornje delove cilindara, smanjuje prljavštinu u motoru i sprečava koroziju, smanjuje dimljenje, čisti brizgaljke i produžava im vek trajanja. Upotreba: Sipati sadržaj u pun rezervoar. Jedna boca je za svakih 30 litara dizela. U putničkim vozilima upotrebljavati svakih 3000 km. Kod teretnih vozila sipati jednu bocu svaki put kada punite rezervoar. Zemlja porekla: Španija

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.