ATE

ATE

ATE proizvode imamo na stanju i možete ih naručiti mailom: prodaja@tektion.rs ili telefonom (063) 400-063

ATE je najpoznatija robna marka nemačke firme Continental Teves-jednog od najvećih svetskih proizvođača kočionih sistema.

I originalni i zamenski ATE kočioni delovi dizajnirani su tako da odgovaraju tehničkim karakteristikama svakog pojedinačnog vozila i u skladu su s najvišim standardima kvaliteta, nametnutim od strane međunarodne automobilske industrije. Originalni ATE kvalitet nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer garantuje optimalno kočenje. Zbog kvaliteta kojim se odlikuje ATE kočioni program, ovaj brend je najčešće prvi izbor proizvođača automobila, zbog čega je dobio lidersku poziciju na svetskom tržištu, posebno u oblasti kontrole kočenja (hidraulika) i kočnica točkova. Informacija kojom se dokazuje da se ATE izdiže od svoje konkurencije u pogledu razvoja proizvoda i ulaganja u kvalitet je ta da ATE koristi 160 različitih mešavina materijala za proizvodnju disk pločica, dok konkurencija obično koristi 4-5 različitih mešavina.

Iz ATE kočionog programa izdvajamo novi inovativni proizvod – zaštitnim slojem presvučeni kočioni disk. Ovaj zaštitni sloj disku osigurava optimalne frikcione karakteristike i ujedno ga štiti od rđe, koja nastaje usled vlage i drugih atmosferskih uticaja kojima je disk izložen. Zaštitni sloj sadrži materijale koji su kompatibilni okolini, a proizvodi ostaju nepromenjeni i nakon instalacije. Takođe, strogo kontrolisan proizvodni proces osigurava da su odstupanja u debljini diskova minimalna. ATE presvučeni diskovi ne znače samo sigurnost i posebnu snagu kočenja, nego imaju i dobar izgled i dugotrajnu otpornost na rđu.