Besplatna isporuka

Varta Powersports AGM moto akumulator 12V/6Ah YTX7A-BS

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.590,00 din.
VTYTX7ABS
Na stanju
+

Varta Powersports AGM moto akumulator 12V/6Ah. Udarna snaga 105A. Polaritet: L+

VARTA Powersports akumulatori pružaju svu snagu koja Vam je potrebna – bez obzira na vozilo ili teren. Ovaj asortiman akumulatora ima pouzdanu snagu starta, izuzetno napajanje kao i robusnu konstrukciju koja može da izdrži jake vibracije. VARTA Powersports AGM akumulatori pružaju maksimalnu snagu, čak i u ekstremnim uslovima.

AGM tehnologija je optimalno rešenje za motocikle sa većim potrebama za energijom. Uz bolje performanse pri pokretanju iz hladnog stanja, AGM akumulatori mogu da se montiraju sa ugradbenim uglom od 45 stepeni. Akumulatori VARTA Powersports AGM idealni su za skladištenje zahvaljujući zasebnom paketu za punjenje kiselinom.

  • Proizvedeni za savremene motocikle, skutere i kvad vozila.
  • Suvo napunjeni akumulatori isporučeni u Freshpack verziji (sa paketom za punjenje kiselinom)
  • Pružaju maksimalnu snagu, čak i u ekstremnim uslovima
  • Visoka otpornost na vibracije
  • Bez održavanja

Dimenzije (dxšxv) u mm: 151 x 88 x 94

Kataloški broj: YTX7A-BS

Garancija: 25 meseci

Proizvođač: Varta Nemačka

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Smitran Auto d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.