Besplatna isporuka

Fam Famol TA 0,8kg.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.610,00 din.
FM6901
Na stanju
+

Famol TA maziva pasta, primenjuje se za montažu i zaptivanje termičko visoko opterećenih mašinskih delova i sklopova, kao što su vijci, navrtke, prirubnice, cevni spojevi i sl. Štiti od korozije i sprečava zapeknuća i zavarivanja na ekstremno visokim temperaturama do +1100ºC, visokim pritiscima i korozionim dejstvima okoline. Nanosi se ručno u tankom sloju pre montaže. Famol TA je maziva pasta na bazi čvrstih mazivih dodataka u sintetičkom ulju. Odlikuje se izuzetnom hemijskom i termičkom stabilnošću. Otporna je na vodu i vlagu. Boja: METALNO SREBRNA.

FAM FSP-240362; NLGI 1; Boja: metalno srebrna; Tačka kapanja: >300°C; Temperaturni interval primene: -40°C do 1100°C.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.