Castrol Power1 Racing 2T 1Lit. sintetičko ulje za motocikle

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.610,00 din.
Postavite pitanje
CA0491
Na stanju
+

Castrol Power1 Racing 2T je napredno potpuno sintetičko ulje za podmazivanje modernih brzinskih dvotaktnih motora visokih performansi. Njegova brzo sagorevajuća visoko zaštitna formula je razvijena da ostvari pun potencijal precizno podešenih motora motocikala. Castrol Power1 Racing 2T je pogodan za sve moderne dvotaktne motore visokih performansi evropskih i japanskih proizvođača. Razvijen je za upotrebu i kod motora sa ubrizgavanjem ulja i za prpremu mešavine. Odnos mešanja je do 50:1 ili po preporuci proizvođača. Prednosti: Potpuno sintetičko ulje za dvotaktne motore. Brzo sagorevajuća visoko zaštitna formula. Veće ubrzanje od samog starta. Smanjuje količinu izduvnih gasova i sprečava formiranje ugljenih ostataka na svim delovima motora.

API TC+; JASO FD

Sadržaj: 1 Litar.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.