Castrol Vecton SAE 15W40 20Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

11.090,00 din.
Postavite pitanje
CA0158
Rasprodato

Do 40% bolje performanse!

Castrol Vecton SAE 15W40 je vrhunsko mineralno SHPDO motorno ulje za dizel motore najnovije generacije, formulisan sa jedinstvenim sistemom 5 Tehnologija ™. Posebno formulisano za upotrebu u savremenim evropskim i američkim dizel motorima Euro 5, Euro 4, Euro 3 i Euro 2 uključujući i motore sa DPF filterom. Može se koristiti u motornim vozilima, kao i u mašinama koje zahtevaju taj nivo performansi.

ACEA E7/E9; API CJ-4; JASO DH-2; Volvo VDS-4; CAT ECF-3; Renault RLD-3; Mack EO-O Premium Plus; Deutz DQC III-10-LA

Pakovanje: 20Lit.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.