Elf Evolution 700 STI SAE 10W40 1Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

500,00 din.
Postavite pitanje
EL0231
Na stanju
+

Elf Evolution 700 STI SAE 10W40 je polusintetičko motorno ulje za benzinske i dizel motore, visokih performansi i najvišeg učinka. Specijalno je formulisano za benzinske i dizel motore, posebno prilagođeno zahtevima motora sa direktnim ubrizgavanjem. PRIMENA: Preporučuje se za sve benzinske i dizel motore putničkih i lakih dostavnih vozila, za dizel motore putničkih i dostavnih vozila, sa direktnim ubrizgavanjem, sa ili bez Common Rail-a, turbošaržera i superšaržera, za benzinske motore sa ili bez katalizatora. Pogodno je za vožnju pri najoštrijim klimatskim uslovima (pri visokim temperaturama) i za sve tipove gradske, međugradske vožnje, kao i vožnje po autoputevima. PREDNOSTI: Specijalna polusintetička tehnologija ELF-a garantuje besprekorno održavanje motora i omogućuje produžen period zamene, izuzetnu zaštitu i čistoću motora zahvaljajući specijalnim detergentno-disperzantnim aditivima, zaštitu od habanja čak i pri najtežim uslovima rada. Posebno podešen da zadovolji zahteve motora sa direktnim ubrizgavanjem. Direktno ubrizgavanje povećava snagu motora i smanjuje potrošnju goriva, ali istovremeno povećava radne temperature. Zbog toga je važna primena ulja koja ostaju stabilna pri visokim temperaturama. Efikasno deluje protiv stvaranja crnog taloga kod dizel motora. Visok indeks viskoznosti osigurava stabilnu viskoznost pri visokim temperaturama i brzo podmazivanje pri niskim temperaturama tj. hladnom startu trenutno podmazuje motor čime mu produžava radni vek. Omogućava uštedu goriva do 1,9%

ACEA 2007: A3/B4; API: SL/CF; VW 500.00/505.00; MB 229.1; RENAULT: RN 0700 -osim modela sa DPF : 2.0 16V Sport, 2.0 T RS, V6 RS, Velsatis 3.0dCi i 2.2dCi sa DPF-om, Escpace 3.0dCi i 1.9 dCi, Megan/ Laguna 1.9 dCi sa DPF

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.