BMW TwinPower Turbo Silver Long Life 04 5W30 sintetičko motorno ulje 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.820,00 din.
BMW0241
Na stanju
+

BMW TwinPower Turbo Silver SAE 5W30 Longlife-04 je sintetičko motorno ulje s Clean Performance tehnologijom, ekskluzivno razvijeno za BMW i testirano od strane BMW stručnjaka! Može se može koristiti u skoro svim BMW-ovim dizielskim i benzinskim motorima. Isto tako je ovo motorno ulje propisano za sve dizelske motore s filtrom čestica čađi. Razvijeno je kako bi osiguralo optimalni vek filtera čestica čađi u dizelskim motorima.

ORIGINALNO BMW MOTORNO ULJE. PERORMANSE. EFIKASNOST. ZAŠTITA.

BMW TwinPower Turbo motorna ulja podržavaju suštinska svojstva modernih BMW motora i pomažu im da obezbede maksimalnu snagu i krajnju efikasnost. Ona nude povećanu viskoznost, koja omogućava bolje hladne startove i dosledne performanse. Originalna BMW motorna ulja takođe štite motor od korozije, habanja i trošenja. To pomaže da motor bude čust koliko je moguće kako bi se produžila njegova dugovečnost.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna ulja za održivo zadovoljstvo u vožnji: ne samo što ova ulja doprinose dobrim performansama motora, ona takođe pomažu da se kritični delovi motora održe čistim i štite motor.

5 koristi od originalnih BMW motornih ulja: Pokazuju poboljšanu ekonomičnost ulja koja dovodi do smanjenja emisija CO2. Štite motor od mulja, što omogućava dugi radni vek motora. Hvataju čestice prljavštine, što smanjuje talog u motoru. Imaju nižu tendenciju isparavanja, što dovodi do niže potrošnje ulja i stoga ređe dopune. Obezbeđuju izuzetne performanse pri niskim temperaturama, čak i pri temepraturama niskim i do -35°C, što omogućava lakše karakteristike hladnog starta.

Originalna BMW motorna ulja ispunjavaju standarde vrhunskog kvaliteta koje nalažu BMW motori i savršeno koriste svoj potencijal u pogledu performansi, efikasnosti i dugovečnosti. Poboljšajte održavanje svog BMW automobila originalnim BMW motornim uljem. Kako god želeli da organizujete svoj život, vaš BMW vam pravi društvo kud god da krenete. To ostavlja svoj trag. Zaštitie svoj BMW originalnim BMW motornim uljem i koristite izuzetne performanse i dug radni vek. Počastite svoj BMW nesmetanijim radom motora uz originalno BMW motorno ulje.

Specifikacije: BMW Longlife 04

Pakovanje: 1 Lit.

Proizvođač: Shell Deutschland Oil GmbH, Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Sanel d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.