Besplatna isporuka

Bosch Punjač akumulatora C3 6V/12V 3,8A

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

5.710,00 din.
Postavite pitanje
BO018999903M
Na stanju
+

Bosch C3 punjač akumulatora, automatska detekcija 6V/12V. Pogodan za sve vrste akumulatora: sa kiselinom, vlane ili sa gelom, EFB i AGM. Kapacitet napunjenog akumulatora 6V: 14Ah, 12V: 120Ah. Maksimalna struja punjenja: 3,8A. Osigurač: 1,6A. Upravljanje na jedno dugme. Automatsko punjenje. Bez rizika prepunjavanja. Zaštita od varničenja, kratkog ili pogrešnog spoja i pregrevanja. Mogućnost usporenog punjenja. Kablovi klema sa mogućnošću montiranja dozvoljavaju trajno postavljanje punjača na akumulator unutar vozila.

Za putnička vozila, motocikle i skutere: automatsko punjenje akumulatora sa C3. Bosch C3 može da se koristi za punjenje akumulatora manje snage u putničkim automobilima brzo i automatski. C3 je takođe dobar izbor za one koji žele da sačuvaju akumulator na svom mopedu ili skuteru tokom hladnih meseci putem automatskog punjenja. Zgodan, kompaktan punjač je jednostavan za upotrebu sa centralnim dugmetom za podešavanje i može se zgodno okačiti uz pomoć prenosnog držača/kuke, na primer na haubu.

Elektronika punjača određuje koliko akumulator može da podnese dopune u datom momentu. Sezonski korišteni akumulatori moraju da se dopunjuju redovno kada nisu u upotrebi. C3 rešava ovo putem automatskog punjenja: Jednostavno priključite uređaj na vozilo - akumulator je pod nadzorom i održavanim visokim punjenjem. Ukoliko su terminali obrnuti, crveni LED indikator će se upaliti, kontakti ostaju bez napona, i režim rada ne može da se odabere. Memorijska funkcija: čuva poslednje podešavanje. Kabel za napajanje sa plug-in priključkom, jednostavan za odvajanje, jednostavan za ponovno spajanje. Jednostavno korišćenje - dobitnik nagrade "Red Dot Design Award" kao "počasno spomenuti 2011". Ergonomično rukovanje, čvrst i pouzdan, kvalitetni kablovi i priključci, zaštićeno od prašine i prskanja vode (IP 65). Jednostavno upravljanje putem jednog dugmeta, pogodan za sve tipove akumulatora. Pametno nadziranje automatskog punjenja - putem mikrokompjutera. Zaštita uređaja: U sledećim posebnim situacijama punjač će se prebaci na stand by režim: regeneracija duža od 7 sati; punjenje duže od 41 sat; napon akumulatora ispod 7.5V za 12V akumulatore; otvoreno strujno kolo; obrnuto spojeni polariteti.

Kataloški broj: Bosch 0 189 999 03M

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.