Besplatna isporuka

Alca Heyner AkkuEnergy Pro punjač akumulatora 12V 6A

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

5.380,00 din.
Postavite pitanje
AG930600
Na stanju
+

Alca Heyner AkkuEnergy Pro punjač akumulatora 6A 12V za olovne i AGM akumulatore kapaciteta od 15 do 60 Ah. U snažnom metalnom kućištu sa zaštitnim osiguračem, i ampmetar indikatorom punjenja. Komplet sadrži: punjač akumulatora, kablove dužine 2 metra sa štipaljkama, osigurač, torbu za čuvanje i uputstvo za upotrebu. Ulazna snaga: 70 W. Dimenzije: 22 x 11 x 17 cm.

Kataloški broj: Alca Heyner 930600

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.