K2 Vizio Plus sprej 200ml sredstvo za odbijanje vode sa staklenih površina

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

350,00 din.
K2707
Na stanju
+

Posebni nano-molekularni hidrofobni sloj proizvoda obezbeđuje nesmetanu drenažu vode sa vetrobrana u toku vožnje iznad brzine od 55 km/h. Voda u obliku velikih kapi lako teče pod uticajem strujanja vazduha, tako da poboljšava vidljivost. Štiti prozore i svetla pre taloženja prašine i prljavštine putu. Zimi olakšava čišćenje leda sa stakla.

UPUTSTVO:
Nanesite proizvod na čiste i suve prozore i farove (najbolje oprati pre upotrebe sredstvom za čišćenje stakla K2 Nuta).
Staklo mora biti očišćeno od ostataka voska iz automatske perionice, prašine i drugih nečistoća, jer to može dovesti do refleksije.
Ostavite proizvod na površini da se osuši i primeniti ponovo.
Obrišite višak proizvoda sa čistom i blago navlaženom krpom sa vodom.
Ponovite tretman svakih nekoliko meseci kako bi se obezbedila najveća efikasnost.

Pakovanje: sprej 200ml.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.