K2 LCD Cleaner sredstvo za čišćenje sa mikrofiber krpom 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

320,00 din.
K2047
Na stanju
+

Savršeno pogodan za dodirne ekrane automobilskih navigacija, pametnih telefona, kao i za tradicionalne LCD, LED, TNT i TV ekrane. Napredna formulacija proizvoda pomaže u uklanjanju prljavštine sa svih vrsta ekrana i zaštiti zaštitnim slojem. Idealno za uklanjanje prljavštine i naslaga nikotina ili otisaka prstiju.

Sadržaj: 250ml. + mikrofiber krpa

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.