Falcon višenamenska pena za čišćenje enterijera sa četkom sprej 450ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

380,00 din.
PX97001
Na stanju
+

Falcon Multi-purpose foam cleaner pena za čišćenje fleka sa tapacira i sedišta u vozilima. Bez ispiranja. Funkcija penetracije i dekontaminacije. Za čišćenje panela, platna, nameštaja, pločica i metala. Obilno nanošenje otlanja nečistoće i vraća sjaj. Pogodno za korišćenje, neškodljivo i neiritirajuće sredstvo.

Pakovanje: sprej 450 ml

Proizvođač: Falcon

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.