K2 Bora Plus za beskontaktno pranje 5kg

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.540,00 din.
K2295
Rasprodato

Izuzetno efikasan proizvod za preliminarno pranje automobila, kombija i kamiona. Savršeno uklanja sve vrste prljavštine. Apsolutno bezbedno za akrilne i metalik premaze. Ne oštećuje gumene, hromirane i plastične elemente. Može dugo ostati na površini a da je ne ošteti. Ne ostavlja bele mrlje. Ne uklanja sloj voska. Pruža maksimalnu snagu i sigurnost pranja. Koncentracija: • uređaji pod visokim pritiskom: 1:30 - 1:50 za putničke automobile, 1:15 - 1:30 za teretna vozila • penomati: 1: 7 - 1:10 za putnička vozila / 1: 2 - 1: 5 za kamione

Pakovanje: 5 kg.

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.