Tesa Zaštitna traka za stubove i zidove garaža 50cm x 15cm x 2kom.

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.740,00 din.
AO348
Rasprodato

Tesa Auto Anti Shock zaštitna traka za stubove i zidove garaža su samolepljive crveno bele pločice za zaštitu boje automobila od udara, mogu se brzo instalirati u opasnim zonama vaše garaže, ispod nadstrešnice ili na parking mestu.

Za ravne površine, lako se postavlja, ultra jaka adhezija, jako se lepi na skoro svim površinama, vizuelna orijentacija prilikom parkiranja, isticanje opasnih zona, može se seći na odgovarajuću dužinu. Širina: 15cm. Dužina: 50cm. Debljina: 1,5cm. Pakovanje: 2kom.

Tesa kataloški broj: 59943

Proizvođač: Tesa Nemačka

Zemlja porekla: Tajland

Uvoznik: Altios d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.