Autobrill For Gas-Petrol aditiv za benzin 250ml.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

200,00 din.
Postavite pitanje
AU241
Na stanju
+

LEBO FOR GAS-PETROL ADITIV ZA BENZIN poboljšava sagorevanje, čisti svećice i karburator i time im produžava vek trajanja, podmazuje ventile i gornje delove cilindara, smanjuje prljavštinu u motoru i sprečava koroziju u instalaciji za gorivo, smanjuje dimljenje, ne smeta radu katalizatora i lambda sonde, pogodan za upotrebu za sve vrste benzina uključujući i bezolovni. Upotreba: Sipati sadržaj u pun rezervoar. Jedna boca je za svakih 30 litara benzina. U putničkim vozilima upotrebljavati svakih 3000 km. Zemlja porekla: Španija

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.